Vi har lavet en aftale med Andreas Ingerslev Larsen, hvis primære ansvar bliver 3. division damer.

Andreas er 39 år gammel og bo i Hjallerup. Til dagligt er han forstander på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Han har være træner i 26 år og har trænet alt fra u6 til 1. division damer. Andreas er uddannet divisionstræner. Karrieren som håndboldtræner startede i Vodskov IF og han har siden dette været træner i mange nordjyske klubber, senest Hjallerup IF. Vi glæder os til samarbejdet med Andreas, og vi er sikre på, at han kan tilføre noget godt til dameafdelingen i Nøvling IF.

Derudover har vi igen i år lavet en aftale med Henrik Schou Pedersen, hvis primære ansvar fortsat vil være serie 1 damer. Vi og han er blevet enige om, at han skal forsøge sig på posten igen, efter en sæson med blot en enkelt kamp. Vi glæder os til at få lidt mere ud af Henrik næste sæson.

Vi vil igen til næste sæson have Isabella Vestergaard Schou omkring truppen som kombineret fysioterapeut, fysisk træner og holdleder. Vi er meget glade for at hun vil fortsætte.

Andreas og Henrik starter op med træning i starten af august og der vil blive holdt spillermøde inden sommerferien. Der er ikke en dato fastlagt, da dette afhænger af coronarestriktionerne.

Som det ser ud nu, er der mulighed for, at der kommer til at være et ekstra hold, da der er rigtig mange spillere i dameafdelingen. I det tilfælde forholder vi os selvfølgelig til at finde en god løsning på dette ift. trænersituationen.