Proceduren for indbetaling af kontigent for ungdoms- eller seniorspillere er identisk og kører i begge tilfælde igennem Conventus systemet. Herunder findes en step-by-step guide til kontigentbetaling.

1) Gå til holdtilmelding på hjemmesiden

Gå ind på www.noevlingif.dk, hold musen over  “Medlem”-feltet efterfulgt af “Kontingentbetaling”-feltet,  klik herefter på “Ungdomshold” eller “Senior” afhængigt af hvilket hold du ønsker at tilmeldes.

Ved at trykke på ét af de to links i under dette afsnit, bliver du automatisk sendt videre til hold tilmeldelsesiden.

Ungdomsspiller
Seniorspiller

 

2) Find det ønskede hold og tryk “Tilmeld”

På holdtilmeldingssiden bliver I mødt af en liste med alle holdende i den givende afdelingen i venstre side, samt en vejledning i højreside. For at tilmelde sig, og betale kontigent, til et givent hold, klikker du på det hold du gerne vil deltage på i listen til venstre. Herefter klikker du på knappen “Tilmeld” i det grå felt til højre.

betalingstep2mod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Login på Conventus

Har du tidligere betalt kontingent gennem Conventus kan du her logge ind med dine brugeroplysninger og komme videre til betalingsafsnittet.

 

Har du ikke tidligere betalt kontingent gennem Conventus, skal der oprettes en medlemsprofil PR. MEDLEM. Du skal som forælder altså ikke oprettet en profil i DIT navn, men i BARNETS. Har du flere børn i klubben skal der så også oprettes en ny profil PR. BARN.

Du må dog gerne bruge dine kontaktoplysninger (mail og mobil) til alle profilerne. Herefter vil dine login-oplysninger blive sendt til din mail (Husk at tjekke spam-folder).
Ved næste kontingent-indbetaling skal i således bare logge ind med de eksisterende brugere i stedet for at oprette nye.

Har I spørgsmål til kontingentindbetalingen eller problemer med systemet, kan I sende en mail til kasserer@noevlingif.dk

betalingstep3