Guide

I Nøvling Idrætsforening tilbyder vi, at du kan være medlem på flere forskellige måder. Et aktivt medlemskab dækker over aktive spillere på ungdoms- såvel som seniorniveau. Er du ny i klubben, tilbyder vi altid, at du kan træne et par gange med det respektive hold, inden du bliver fuldt medlem og skal betale kontingent. Kontingentet bliver opkrævet to gange årligt, og prisen er fastsat efter de enkelte hold.

Har du lyst til at støtte klubben uden at deltage aktivt på et af vores hold, så er NIF-klubben med garanti noget for dig. Her støtter du klubben igennem et passivt medlemsskab.

Aktivt medlemskab

I Nøvling Idrætsforening er alle nye spillere velkommen, vi tilbyder hold helt fra de yngste på Trille Trolle til drenge- og pigehold i ungdomsrækkerne til herre- og dameseniorhold på alle niveauer. Har du/dit barn lyst til at prøve kræfter med håndbold hos os, finder du her en guide til, hvilket hold du/dit barn tilhører, og ikke mindst hvordan du/dit barn kommer igang.

Ungdomsspiller

Er du i tvivl om hvilken årgang du/dit barn tilhører kan tabellen herunder være behjælpelig. I flere af årgangene har vi mere end et hold i både drenge- og pigerækkerne. Når du har fundet den rigtige årgang finder du på holdsiden kontaktoplysninger på trænerne og træningstider på de enkelte hold. Links til holdsiderne findes også i tabellen. De enkelte trænere hører glædeligt fra nye medlemmer og er du stadig i tvivl og hvilket hold du/dit barn tilhører hjælper de også med at guide hertil.

Hold Årgang ca. klassetrin Holdsider
Trille Trolle ’13 til ’11 Gistrup   Klarup
U6 ’09 og ’10 Gistrup   Klarup
U8 ’07 og ’08 Gistrup   Klarup
U10 ’05 og ’06 Drenge   Piger
U12 ’03 og ’04 Drenge   Piger
U14 ’02 og ’03 Drenge   Piger
U16 ’00 og ’01 Drenge   Piger
U18 ’98 og ’99 Drenge   Piger

Seniorspiller

Både på herre- og damesiden tilbyder flere forskellige niveauer. På herresiden har vi hold i følgende rækker:

  • 2. division
  • Jyllandsserie
  • Serie 1
  • Serie 3

Hos damerne har vi følgende hold at tilbyde:

  • 3. division
  • Serie 2
  • ‘Hyggedamerne’ (spiller pt. ikke kampe)

Du finder kontaktoplysninger og træningstider til de enkelte hold på følgende to links: (eller under holdoversigten på siden)

Herresenior

Damesenior

Er du i tvivl op hvilket hold der passer dig bedst, er de enkelte trænere let behjælpelige med at guide dig til det hold, der passer til netop dig.

Club Vamos

I NIF-klubben støtter du vores forening med et passivt medlemsskab. Læs mere om Club Ramos her.