I dag skulle første kvalifikations runde til 1. division afvikles, og de talentfulde U14 drenge skulle spille deres pulje i Bjerringbro – hvor modstanderne var Viborg HK og Møgeltønder HK.

Vinderen af puljen kvalificerede sig direkte til 1. division, mens de 2 andre hold skal igennem endnu en kvalifikations runde i næste weekend – så det var med at være klar fra første fløjt i dag.

Og det var drengene, de var koncentreret, og vandt kampen mod Viborg HK sikkert med 20-13, også var de klar til en altafgørende kamp mod Møgeltønder HK – og det blev en tæt kamp, hvor drengene virkelig fik mulighed for at vise deres kvaliteter som en stærkt kæmpende enhed både offensivt og defensivt.

Først i løbet af 2. halvleg fik vi skabt et hul til Møgeltønder HK, således at drengene og træneren kunne fortjent strække armene i vejret og råbe “SÅDAN – VI ER I 1. DIVISION” da kampen blev fløjtet af – 18 – 13 blev slutresultatet.

Med kvalifikationen til 1. division i dag, samt sidste ugens stævne sejr ved Århus Elite Cup, har U14 drengene fået en fantastisk start på den nye sæson, hvilket tegner godt.

NIF1 NIF2