Så er efterårssæsonen 2016 lige på trapperne, og i den forbindelse, er det ligeledes tid til indbetaling af kontigent. I Nøvling Idrætsforening tilbyder vi, at du kan være medlem på flere forskellige måder. Et aktivt medlemskab dækker over aktive spillere på ungdoms- såvel som seniorniveau. Proceduren for indbetaling af kontigent for ungdoms- eller seniorspillere er identisk og kører i begge tilfælde igennem Conventus systemet. Ved at trykke på ét af de to links i under dette afsnit, bliver du automatisk sendt videre til hold tilmeldelsesiden. Her finder du det hold, som du skal tilmeldes og trykker på knappen “tilmeld” i højre side. Har du tidligere betalt kontingent gennem Conventus kan du her logge ind med dine brugeroplysninger og komme videre til betalingsafsnittet.

Ungdomsspiller

Seniorspiller

Har du ikke tidligere betalt kontingent gennem Conventus, skal der oprettes en medlemsprofil PR. MEDLEM. Du skal som forælder altså ikke oprettet en profil i DIT navn, men i BARNETS. Har du flere børn i klubben skal der så også oprettes en ny profil PR. BARN.
Du må dog gerne bruge dine kontaktoplysninger (mail og mobil) til alle profilerne. Herefter vil dine login-oplysninger blive sendt til din mail (Husk at tjekke spam-folder).
Ved næste kontingent-indbetaling skal i således bare logge ind med de eksisterende brugere i stedet for at oprette nye.
Deadline for kontingentindbetaling er 30. september!!

Er du I tvivl om hvordan kontingentindbetalingen fungerer, henviser vi til følgende guide.

Har I spørgsmål til kontingentindbetalingen eller problemer med systemet, kan I sende en mail til kasserer@noevlingif.dk