Lørdag morgen var 10 friske U12piger, klar til at give den max gas ved Strandhåndboldstævne i Sindal. Der var tilmeldt to hold, men desværre var der ikke helt nok piger til to hold. Hvad gør det friske trænerteam, de sætter holdet, til at spille kampene i begge puljer 🙂 Det var aftalt med DGI, at vores piger kun ville kunne vinde den ene pulje, imens den anden “kun” var for sjov.

Forældrene arrangerede sig med tæpper, køletasker, og kaffe i skyggen. Og så gik snakken indtil pigerne skulle i gang med kamp. Tror nogen gange, vi hygger lige så meget som spillerne, når der er kamp. 🙂 Fed opbakning hver gang..

Pigerne klarede det super at spille i to puljer, men da de jo kun kunne vinde den ene, valgte trænerne at trække dem efter to kampe, da det var hårdt slid, at spille dobbelt så meget som de andre hold i 30 graders varme

Der blev spillet meget flot håndbold, og der blev kæmpet til sidste fløjt. Skytterne markerede sig super fra start, et par piruetter blev det da også til! Forsvaret stod sædvanen tro flot, og målmanden var PÅ (for det meste 🙂 .

Pigerne bakkende hinanden super flot op fra start til slut. Efter en dag med 7 kampe, hvor af tre blev vundet på shootouts, stod vores U12 piger som dagens bedste. Finalen blev vundet i ALLERSIDSTE bold, i finalens anden shootout, over pigernes normalt “onde” ånd Støvring, så sejren var dobbelt, og glæden stor.

En fantastisk dag med sjov, grin og lækkert vejr. Spændende kampe, lidt for spændende til tider. Tvivlsomme kendelser, set med GRØNNE øjne, som det skal være når vi hepper på vores piger. Det bliver ikke bedre.. Og vi er alle klar igen den 18 juni. Forza Nøvling U12P. Og deres super træner team.. TAK!