Lørdag d. 15. august holder Nøvling IF standerhejsning for ungdomsafdelingen. Den afholdes kl. 9.00-13.00 på Beach-banerne ved Gistruphallen (bag hallen). Hvis vejret er dårligt, så rykker vi ind i Gistruphallerne.

Vi gentager tidligere års succes, hvor vi laver en strandhåndboldsturnering på tværs af alle årgange i ungdomsafdelingen. Der er plads til ALLE, som vil spille eller heppe, og det er ganske gratis at deltage. Der er en lille præmie til vinderne.

Pga. af Corona-situationen er der et par ting, der ikke er, som det plejer at være:

  • Alle skal i år tilmelde sig, o m man deltager som spiller eller som tilskuer, så vi ved, hvor mange der kommer. Tilmeldingen sker lige her under og er ganske gratis for alle. Hvis, man som forælder ønsker at deltage i strandhåndbold, tilmelder man sig blot som seniorspiller.
  • Standerhejsningen afholdes ift. DHF’s Corona-retningslinjer https://dhf.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/. Vi beder også alle om at følge Corona-instrukserne om at holde afstand og god håndhygiejne
  • Der vil sandsynligvis være mulighed for at købe slik, sodavand/øl, kaffe, toast og måske kage, men det er en rigtig god idé selv at sørge for en madpakke og noget at drikke/drikkedunk.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og hyggelig formiddag.

 

Mange sommerhilsner

Nøvling IF Ungdomsudvalg

http://noevlingif.dk/om-noevling/ungdomsudvalg/