Sommersæsonen er snart slut og snart kan alle hold gå på en tiltrængt og ikke mindst velfortjent sommerferie. Når kalenderen viser august er alle vores hold klar igen, og på seniorsiden har der været plads til nye forandringer og målsætninger. Vi vil rigtig gerne præsentere hvem der skal stå i spidsen for de forskellige seniorhold den kommende sæson. Samtidig har vi spurgt herresenior træneren, Jonas Aaen, og den nye damesenior træner, Mogens Roed, om deres forventninger til den kommende sæson. 

Herresenior:

Som ansvarlig for træneringerne på herreseniorsiden samt træner for 2. division fortsætter de seneste to sæsoners træner Jonas Aaen. Træneren på jyllandsserie herre og de nyoprykkede serie 1 herre er ligeledes gengangere fra den forhenværende sæson, nemlig henholdsvis Kasper Koust og Jonas Astorp. På bænken ved jyllandsserien vil Kasper blive suppleret af klubmanden Heine Larsen med alt fra opfyldning af drikkedunke til et kæmpe energiboost til holdet. På herreseniorsiden må vi selvfølgelig ikke glemme det fjerde hold i rækken af herrehold, vores serie 3 hold. Dette hold vil som vanlig tro blive ført gennem den kommende sæson af Mikkel Nielsen.

Jonas Aaen, Vi må erkende, at vi har et fantastisk højt topniveau, hvor kan splitte alle hold fuldstændigt ad, men også et lavt bundniveau, som vi skal have forbedret, hvis vi vil spille med, hvor det er lidt sjovere. Jeg ser store muligheder for at udvikle drengene og holdet og tror således på, at holdet kan blive endnu bedre i næste sæson, så 8. pladsen kan forbedres. Også selvom det endnu en gang tyder på, at det igen bliver en utrolig lige række, hvor der ikke er mange point, som kommer til at skille top og bund.”

Jonas Aaen, 2. division herre
Kasper Koust, Jyllandsserie herre
Jonas Astorp, Serie 1 herre

Damesenior:

På dameseniorsiden er der kommet ny blod til klubben i form af Mogens Roed. Mogens er kendt som en dygtig pige- og dametræner hvor han igennem mange år har vist sine kvaliteter. Senest har han stået i spidsen for 3. divisionholdet  i TØK Klim, som vores egne damer mødte i forhenværende sæson. I dameseniortruppen finder vi endnu et hold, nemlig serie 2, et hold som sidste års træner Christoffer Madsen forsætter som ansvarlig for. Christoffer vil samtidig supplere Mogens som assistent ved kamp på 3. division og til de fælles træninger. Yderligere vil Ole B. Simonsen  være behjælpelig til dametræningerne, hvor han vil supplere Mogens og Christoffer. Sidst, men bestemt ikke mindst, fortsætter det friske og mest hyggelige hold i klubben, hyggedamerne, de forbliver i de trykke rammer, hvor Heine Larsen vil stå for den ugentlige træning.

Mogens Roed, ”Som ny træner i klubben er der mange ting, der skal afstemmes ift. forventninger og mål for sæsonen. Men vi har opsat nogle realistiske mål for vores damehold i Nøvling IF. Første holdet sluttede sidste sæson på en 8. plads – det vil vi gerne forbedre og vi har sat en målsætning om en top 5 plads i den kommende sæson. Andet holdet skal en tak op fra Serie 2 og skulle gerne spille Serie 1 efter jul. Vi træner to gange om ugen, og den helt klare målsætning for sæsonen er, at få en træningskultur på damesiden, så der altid er spillere nok til at spille på to mål til hver træning, samt at alle er velkommen til at møde op uanset om det er håndbold for sjov eller det er for at vinde – både til træning og kamp. Der skal være plads til alle. Der vil selvfølgelig blive nogle nye tiltag både til træning og kamp, men man er velkommen til at komme i hallen og kigge til træning og kamp.”

Mogens Roed, 3. division damer
Christoffer Madsen, Serie 2 damer

Træner-/lederdragter

Trænerne optræder i den nye og super flotte træner-/lederdragt, som sponsoreres af  Rema 1000 i Storvorde og Slagteren & Kokken i Gistrup. En dragt I vil komme til at se i stort omfang i hallen den kommende sæson på alle vores trænere.

Vi ses i hallen!

Vi glæder os i klubben rigtig meget til den kommende sæson, som bliver rigtig spændende at følge for alle vores seniorhold. Og vi håber selvfølgelig at den dejlige opbakning til alle holdene fortsætter i Klaruphallen til den kommende sæson. VI SES I HALLEN!